Samenwerken

uw product  in de spotlight

Ben je op zoek naar een samenwerking met een blog dat zich richt op veganisme, gezondheid, en besparen? Dan is Bijnada.nl  het juiste platform voor jou, bij Bijnada.nl slaan we graag de handen in elkaar. 


Bijnada.nl is uw betrouwbare partner binnen de branche

Bijnada.nl biedt kwalitatieve informatie en content over diverse onderwerpen binnen onze branche. Wij vinden het belangrijk om onze lezers te voorzien van waardevolle kennis en inzichten, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en verbeteren.
.

Wij streven naar langdurige relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

  • Onze artikelen zijn zorgvuldig en duidelijk geschreven, met oog voor detail en diepgang.
  • Publicatie van onze artikelen verloopt snel en flexibel.
  • Op bijnada.nl hebben we de vrijheid om een breed scala aan onderwerpen te behandelen, zonder dat we de doelgroep uit het oog verliezen.Wat kost het om Samen te werken met Bijnada.nl?

Wanneer we samenwerken met onze opdrachtgevers, bekijken we zorgvuldig wat hun behoeften en doelen zijn, en passen we onze tarieven daarop aan.

Op deze manier kunnen we een eerlijke prijs bieden die past bij de omvang en complexiteit van de opdracht, zonder dat onze opdrachtgevers meer betalen dan nodig is.

 

De bezoekers van Bijnada.nl

Bijnada.nl ontvangt maandelijks ongeveer 3000 bezoekers, wat neerkomt op een gemiddelde van 100 bezoekers per dag.

 

Daarnaast heeft Bijnada een Facebook-pagina met meer dan 4500 volgers, waarop de samenwerkingen worden gedeeld.

 

 

Diverse mogelijkheden om samen te werken

Om u een beter beeld te geven van de verschillende samenwerkingsmogelijkheden die we bieden bij Bijnada.nl, willen we graag enkele voorbeelden van veelvoorkomende opdrachten binnen de branche met u delen.

 

Er zijn zoveel mogelijkheden om samen te werken binnen een branche en we staan altijd open voor nieuwe ideeën. We willen graag samen met andere bedrijven werken aan het versterken van de branche en het stimuleren van groei en innovatie.

5 verschillende opdrachten die binnen de branche gebruikelijk zijn 

#1. Advertorial

We schrijven in overleg met jou een gesponsord artikel over het door jou gekozen onderwerp. Dit artikel wordt geplaatst op onze website en gedeeld op onze social media kanalen. Zo vergroot je niet alleen het websiteverkeer naar jouw website, maar ook jouw naamsbekendheid onder onze lezers.

#2. Barter deal

We staan open voor een barter deal, mits het product bij ons en onze lezers past. In ruil voor één of meerdere producten kunnen we aandacht besteden aan het product in een artikel of in een verzamelartikel.

#3. Hotspot Review

We staan open voor samenwerkingen met bijvoorbeeld restaurants, sauna's en hotels mits ze in de doelgroep passen ook kunnen wij bijvoorbeeld uw B&B reviewen.

#4. Product review

Een product review is een beoordeling of evaluatie van een product, waarbij de ervaringen en mening van de reviewer worden gedeeld met het publiek. In een product review wordt vaak informatie gegeven over de kenmerken, voor- en nadelen, kwaliteit en prijs van het product.
Het doel van een product review is om potentiële klanten te informeren over het product of de dienst

#5. Seo Linkbuilding 

Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van kwalitatieve links van andere websites naar jouw website. Dit is belangrijk voor SEO, omdat zoekmachines links beschouwen als een teken van autoriteit en betrouwbaarheid. Door effectieve linkbuilding toe te passen, kan je jouw website hoger in de zoekresultaten plaatsen en meer verkeer genereren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van artikelen op Bijnada.nl of het plaatsen van een artikel op uw eigen website waarbij Bijnada.nl het artikel levert 

Als u een ander  idee heeft voor een samenwerking  nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via

info@bijnada.nl

Bij Bijnada zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om samen te werken en onze sector te verbeteren.

 

Dus aarzel niet en stuur ons uw ideeën en voorstellen en laten we samenwerken!