Bijnada.nl - Alles Over Veganisme en Gezondheid

Samenwerken met Bijnada.nl: Samen Sterker, Samen Slimmer!

Overweegt u een samenwerking met Bijnada.nl om uw website te laten stralen in de schijnwerpers van Google? Dat is beslist een haalbare optie!

Wij bieden een scala aan mogelijkheden, waaronder:

 • Gastblogs met hoogwaardige links
 • Branded advertorials
 • SEO-geoptimaliseerde artikelen
 • Productrecensies
 • Speciale Barteldeals
 • Banneradvertenties
 • Professionele website-redactie

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@bijnada.nl om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we uw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten tillen!

seo, google vindbaarheid

We staan te popelen om voor jou een informatief en boeiend artikel te schrijven dat perfect past bij jouw merk, dienst of product. We zorgen ervoor dat het artikel de juiste toon en stijl heeft, volledig aansluitend op jouw wensen en doelen.

Wat je kunt verwachten als voordelen van onze samenwerking:

 • Alle artikelen blijven permanent op onze website staan.
 • Je hebt volledige controle over het aantal en het type links.
 • Na goedkeuring van de preview gaat jouw artikel live met een aankondiging op onze homepage.
 • We delen jouw artikel op alle belangrijke socialmediaplatforms.
 • Dit vergroot de kans op viraliteit via social media.
 • Het draagt bij aan een betere vindbaarheid in Google.
 • Wij bieden voordelige tarieven en aanzienlijke kortingen bij meerdere artikelen.

Laten we samenwerken en jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten tillen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Op zoek naar een Samenwerkingspartner? Bent u op zoek naar een samenwerkingspartner in de blogsector met focus op veganisme, gezondheid en kostenbesparing? Zoek niet verder, want Bijnada.nl biedt het ideale platform voor een vruchtbare samenwerking.

 

Betrouwbaar en Gerenommeerd Bijnada.nl staat bekend als een betrouwbare en gerenommeerde speler binnen onze branche. Ons platform voorziet in hoogwaardige informatie en content, gericht op uiteenlopende onderwerpen.

 

Kennis en Ontwikkeling Wij hechten groot belang aan het verstrekken van waardevolle kennis en inzichten aan onze lezers, waardoor zij zich voortdurend kunnen ontwikkelen en verbeteren.

Langdurige Zakelijke Relaties Bij Bijnada.nl streeft men naar langdurige zakelijke relaties, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Onze artikelen worden met de grootste zorgvuldigheid en diepgang geschreven, met oog voor detail.

 

Snel en Flexibel De publicatie van onze artikelen verloopt snel en flexibel, zodat we kunnen voldoen aan uw specifieke wensen.

Diverse Onderwerpen Binnen Bijnada.nl hebben we de vrijheid om een breed scala aan onderwerpen te behandelen, zonder de doelgroep uit het oog te verliezen.

Wat zijn de tarieven voor een Samenwerking met Bijnada.nl?


Wanneer we samenwerken met onze opdrachtgevers, bekijken we zorgvuldig wat hun behoeften en doelen zijn, en passen we onze tarieven daarop aan.

 

Op deze manier kunnen we een eerlijke prijs bieden die past bij de omvang en complexiteit van de opdracht, zonder dat onze opdrachtgevers meer betalen dan nodig is.

De bezoekersaantallen van Bijnada.nl

 • Bijnada.nl trekt maandelijks een indrukwekkend publiek van ongeveer 3.000 bezoekers, wat resulteert in een dagelijkse gemiddelde van 100 bezoekers.
 • Bovendien beschikt Bijnada over een actieve Facebook-pagina met een aanzienlijke volgersschare van meer dan 4.000 personen, waarop onze samenwerkingen prominent worden gedeeld.

Diverse mogelijkheden om samen te werken

Om u een beter beeld te geven van de verschillende samenwerkingsmogelijkheden die we bieden bij Bijnada.nl, willen we graag enkele voorbeelden van veelvoorkomende opdrachten binnen de branche met u delen.

 

Er zijn zoveel mogelijkheden om samen te werken binnen een branche en we staan altijd open voor nieuwe ideeën. We willen graag samen met andere bedrijven werken aan het versterken van de branche en het stimuleren van groei en innovatie.

Samenwerkingen op maat gemaakt.

#1. Advertorial

Gesponsorde advertentie

gesponserde advertentie

We schrijven in overleg met jou een gesponsord artikel over het door jou gekozen onderwerp. Dit artikel wordt geplaatst op onze website en gedeeld op onze social media kanalen. Zo vergroot je niet alleen het websiteverkeer naar jouw website, maar ook jouw naamsbekendheid onder onze lezers.


#2. Barter deal

                     Product ruilen voor advertentie

water, review

We staan open voor een barter deal, mits het product bij ons en onze lezers past. In ruil voor één of meerdere producten kunnen we aandacht besteden aan het product in een artikel of in een verzamelartikel, zo kunt u producten die extra aandacht verdienen en de kosten laag houden.


#3. Hotspot Review

Bijnada komt bij u op bezoek

hotspot, vegan restaurant

Wij verwelkomen graag waardevolle samenwerkingen met diverse bedrijven binnen ons vakgebied, waaronder restaurants, sauna's en hotels. Ons streven is om onze doelgroep te voorzien van relevante en interessante informatie die aansluit bij hun interesses en behoeften.

Daarom staan wij open voor het verkennen van samenwerkingen met ondernemingen die een toegevoegde waarde bieden aan onze lezers.


#4. Product review

Uw product onder de loep 

Een product review is een beoordeling of evaluatie van een product, waarbij de ervaringen en mening van de reviewer worden gedeeld met het publiek. In een product review wordt vaak informatie gegeven over de kenmerken, voor- en nadelen, kwaliteit en prijs van het product.
Het doel van een product review is om potentiële klanten te informeren over het product of de dienst


#5. Seo Linkbuilding 

Verbeter uw vindbaarheid op google

Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van kwalitatieve links van andere websites naar jouw website. Dit is belangrijk voor SEO, omdat zoekmachines links beschouwen als een teken van autoriteit en betrouwbaarheid. Door effectieve linkbuilding toe te passen, kan je jouw website hoger in de zoekresultaten plaatsen en meer verkeer genereren.

Bijvoorbeeld door het plaatsen van artikelen op Bijnada.nl of het plaatsen van een artikel op uw eigen website waarbij Bijnada.nl het artikel levert 

Indien u andere voorstellen heeft betreft samenwerking, heten wij u van harte welkom om contact met ons op te nemen via

 

info@bijnada.nl.

Bij Bijnada streven wij continu naar innovatieve

 

samenwerkingsmogelijkheden om onze branche te verrijken waarde toe te voegen aan onze partners.