Hallo Allemaal mijn naam is  Rowan van den Akker, het brein achter Bijnada.nl. Ik wil je graag wat meer vertellen over mezelf, waarom ik deze reis begon en waarom ik zo enthousiast ben over veganisme.

 

Mijn Vegan Reis

Al 8 jaar ben ik veganist, en eerlijk gezegd, als je me dat vroeger had verteld, zou ik waarschijnlijk mijn kaasboterham hebben doorgeslikt en gezegd: "Geen kaas? Dat kan toch niet!"

 

- Maar kijk waar we nu zijn!  -

 

Gezonde Start

Mijn reis begon met het verlangen naar een gezondere levensstijl. Ik wilde mijn lichaam beter verzorgen en de energie hebben om bergen te verzetten (figuurlijk dan). Maar ik besefte al snel dat mijn reis veel meer kon zijn dan alleen mijn eigen gezondheid verbeteren.

 

Rowan van den akker, bijnada.nl

De Vegan Detective

In het begin was het een beetje een speurtocht. Ik las etiketten alsof het spannende thrillers waren. Maar na verloop van tijd ontdekte ik heerlijke vegan gerechten en besefte ik dat ik niets hoefde op te geven. Sterker nog, ik kreeg er veel voor terug - een betere gezondheid en het voldane gevoel dat ik bijdroeg aan een betere wereld.

 

Bijnada.nl - Ons Vegan Avontuur

Ik ben geen expert, eerder een enthousiaste avonturier in de vegan wereld. En dat is precies wat Bijnada.nl is - een avontuur, een reis die we samen maken. Hier delen we smakelijke vegan gerechten, handige tips voor een gezonde levensstijl en af en toe een grapje om het luchtig te houden.

 

Nuchter en Hollands

Bijnada.nl is nuchter en Hollands. We houden van lekker eten, en dat verandert niet als je vegan wordt. Laten we samen ontdekken hoe je dat kunt doen zonder concessies te doen aan smaak.

Samenwerken en Ondernemen

Maar mijn reis gaat verder dan alleen mijn persoonlijke ontdekkingstocht. Ik wil kansen creëren en samenwerkingen aangaan met bedrijven en individuen die dezelfde passie delen. Ik wil beginnende ondernemers ondersteunen, niet alleen met promotie, maar ook door samen te werken.

 

Sluit je Aan bij Onze Gemeenschap

Ik nodig je van harte uit om deel uit te maken van onze gemeenschap, om mee te doen aan de gesprekken en samen het verschil te maken. Want zoals ik altijd zeg, kleine veranderingen kunnen grote impact hebben.

 

Dank je wel

Dank je wel voor je bezoek en steun. Laten we samen de wereld veranderen, één vegan maaltijd en één ondernemer tegelijk!

 

Met een glimlach en een hart vol passie,

Rowan van den Akker