John West introduceert plantaardige tonijn

Gepubliceerd op 2 maart 2023 om 17:49

Bij John West staan ze niet stil als het gaat om innovatie en duurzaamheid. Het merk heeft onlangs de visvrije tonijn geïntroduceerd, een duurzaam alternatief voor tonijn gemaakt van soja en tarwe. In deze blog delen we graag meer informatie over dit product en waarom het zo'n interessante ontwikkeling is.

Het probleem met de tonijnindustrie

De tonijnindustrie heeft een groot probleem als het gaat om duurzaamheid. Het is namelijk zo dat tonijn overbevist wordt, met alle gevolgen van dien voor de vispopulatie en het milieu. Daarnaast wordt er bij de vangst van tonijn vaak gebruik gemaakt van methoden die schadelijk zijn voor andere zeedieren, zoals dolfijnen en schildpadden.

Het alternatief: visvrije tonijn

Met de introductie van visvrije tonijn biedt John West een duurzaam alternatief voor tonijn. De tonijn is gemaakt van soja en tarwe en heeft dezelfde smaak en textuur als echte tonijn. Het product is rijk aan eiwitten en bevat geen toegevoegde suikers of conserveermiddelen.

De voordelen van visvrije tonijn

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van visvrije tonijn. Ten eerste is het een duurzamer alternatief voor echte tonijn, wat betekent dat de vispopulatie minder belast wordt. Daarnaast is het een uitstekende optie voor vegetariërs en veganisten die op zoek zijn naar eiwitrijke voeding. Ook is het product cholesterolvrij en bevat het weinig vetten.

Hoe te gebruiken

Visvrije tonijn kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Het kan bijvoorbeeld worden toegevoegd aan salades, broodjes en wraps. Ook kan het worden gebruikt als vulling voor sushi en andere Japanse gerechten.

John West heeft met de introductie van visvrije tonijn een belangrijke stap gezet in de richting van duurzaamheid en innovatie. Het product biedt een uitstekend alternatief voor echte tonijn en heeft vele voordelen, waaronder duurzaamheid, eiwitrijkheid en cholesterolvrijheid. Het gebruik van visvrije tonijn is een geweldige manier om bij te dragen aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd te genieten van heerlijke gerechten.

 

Heeft u het al geprobeerd? laat het ons weten via info@bijnada.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.