Openeing veganistische Slagerij

Gepubliceerd op 8 januari 2023 om 09:00

Vegane-Fleischeri Eroffnung

Gulasch, rouladen & Wurst opent zijn deuren

Er stonden honderden mensen te wachten voor de opening van de eerste veganistische slagerij in Dresden. Op de Bischofsweg konden bezoekers sinds zaterdag terecht voor een ruim aanbod aan veganistische vleeswaren, zoals worsten, schnitzels en meer. De opening was enorm populair en er stond zelfs een rij van ongeveer 50 meter voor de winkel. Een van de eigenaren, Nils Steiger, zei dat hij niet had verwacht dat de opening zo'n succes zou zijn en dat de winkel nog steeds vol was toen hij werd gebeld.

De populairste producten, Leberkäse(leverworst) en schnitzelbroodjes, waren al na tien minuten uitverkocht. Klanten waardeerden ook het aanbod om van alle producten te proeven en de vier veganistische slagers gaven honderden tips over hoe de producten konden worden bereid. Alle producten werden goed verkocht, van betaalbaar tot duur, alles wat uitverkocht

Honderde mensen in de rij!

Het is duidelijk dat de opening van de veganistische slagerij in Dresden een enorm succes was. Dit blijkt uit het feit dat er honderden mensen in de rij stonden om de producten te kopen en dat de populairste producten al na tien minuten uitverkocht waren. Klanten waardeerden ook het aanbod om van alle producten te proeven en de eigenaren van de slagerij gaven honderden tips over hoe de producten konden worden bereid. Alle producten werden goed verkocht, wat aangeeft dat er duidelijk behoefte is aan dit soort producten in Dresden. Het lijkt erop dat de veganistische slagerij een blijvend succes zal zijn in de stad.

Dresden is er klaar voor Veganistische vleesproducten 

Het is interessant om te zien dat de opening van de veganistische slagerij in Dresden zo'n enorm succes was. Het lijkt erop dat veel mensen in de stad geïnteresseerd zijn in het kopen van veganistische vleeswaren en bereid zijn om hiervoor in de rij te staan. Dit kan een indicatie zijn van een toenemende vraag naar plantaardige producten in de stad en een afname van de vraag naar dierlijke producten. Het is ook opmerkelijk dat de populairste producten, Leberkäse- en schnitzelbroodjes, al na tien minuten uitverkocht waren, wat aangeeft dat deze producten erg populair waren onder de klanten. Het is duidelijk dat de veganistische slagerij een welkome toevoeging is aan het aanbod van voedsel in Dresden en dat het een blijvend succes zal zijn in de stad.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.