Dutch Weed Burger Beter Laten Leven keurmerk

Gepubliceerd op 24 februari 2023 om 15:32

umamai burger

afbeelding van https://dutchweedburger.com/

We weten allemaal dat het eten van vlees niet alleen slecht is voor onze gezondheid, maar ook voor het milieu. Het is daarom geweldig om te zien dat er bedrijven zijn die op een slimme manier op deze trend inspelen en met oplossingen komen die niet alleen gezond en lekker zijn, maar ook beter zijn voor het milieu.

Een bedrijf dat zich hier volledig op richt is Dutch Weed Burger. Dit bedrijf heeft een keurmerk gelanceerd genaamd "Beter laten Leven".

De Dutch Weed Burger is gemaakt van zeewier en plantaardige ingrediënten. Dit betekent dat het niet alleen gezonder is dan vlees, maar ook veel duurzamer. Zeewier heeft namelijk veel minder water en land nodig om te groeien en het heeft een veel kleinere ecologische voetafdruk dan vlees. Bovendien is het ook nog eens heel lekker!

beter laten leven keurmerk

Beter leven? Beter laten leven!

Het nieuwe "Beter laten Leven" keurmerk van de Dutch Weed Burger is niet zomaar een keurmerk.

 

Het is een knipoog naar het bekende "Beter Leven" keurmerk dat we allemaal kennen. Maar in plaats van te focussen op de kwaliteit van leven van dieren, wekt het ook de vraag op : "waarom moeten de dieren überhaupt gedood worden?"

 

Deze knipoog laat zien dat de Dutch Weed Burger niet alleen lekker en gezond is, maar ook dat het bedrijf een statement wil maken. Ze willen ons laten zien dat er een alternatief is voor vlees dat niet alleen lekker is, maar ook beter is voor de wereld om ons heen.

Wat is de "The Dutch Weedburger" eigenlijk?

The Dutch Weedburger is een vleesvervanger die gemaakt is van zeewier en plantaardige ingrediënten. Zeewier is een ontzettend duurzaam product omdat het groeit zonder water of land, en het heeft een hoog eiwitgehalte en zit vol met gezonde mineralen.

 

Het bedrijf achter The Dutch Weedburger is ontstaan uit liefde voor de natuur en duurzaamheid. Ze hebben zich als doel gesteld om de plantaardige revolutie in gang te zetten en daar hoort The Dutch Weedburger zeker bij.

Dutch weedburger umami master

afbeelding van https://dutchweedburger.com/

Maar wat maakt The Dutch Weedburger nu zo bijzonder?

Dat is de smaak! De Umami Master, zoals de burger ook wel genoemd wordt, heeft een unieke en heerlijke smaak. Umami is een Japanse term voor een hartige smaak en dat is precies wat je proeft bij The Dutch Weedburger. Het is echt een smaaksensatie die je niet snel zult vergeten.
Het is een heerlijke stevige burger met een milde ziltige smaak, die de perfecte vervanging is voor een vleesbruger, maar toch een uniek karakter heeft.

Raden wij de burgers aan?

Ben je op zoek naar een duurzame en vooral heerlijke vleesvervanger? Dan raden wij The Dutch Weedburger zeker aan. De smaak is uniek en ontzettend lekker, en de burger is gemaakt van duurzame en gezonde ingrediënten. Daarnaast is het bedrijf achter The Dutch Weedburger ook nog eens ontzettend bevlogen en gedreven om de wereld een stukje beter te maken. Wij zijn fan en hopen dat jij dat na het proeven van deze bijzondere vleesvervanger ook zult zijn!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.