Bijnada.nl - Alles Over Veganisme, Gezondheid en Geld Besparen

To Good To Go 

Samen tegen Voedselverspilling 

to good to go logo bijnada.nl

Hoe werkt de app Too Good To Go?

De app Too Good To Go verbindt gebruikers met restaurants, bakkerijen, supermarkten en andere voedselbedrijven die aan het einde van de dag eten over hebben. In plaats van dit eten weg te gooien, bieden de bedrijven het aan tegen een gereduceerde prijs via de app. Gebruikers kunnen een deel van dit voedsel kopen en het ophalen bij het deelnemende bedrijf.

Niet alleen helpt deze app voedselverspilling tegen te gaan, het biedt ook een geweldige manier om nieuwe gerechten te proberen en geld te besparen op je boodschappen. En aangezien de app steeds populairder wordt, zijn er steeds meer bedrijven die zich aansluiten bij dit initiatief.

 

Hoe kan de app Too Good To Go bijdragen aan een duurzamere samenleving?

Voedselverspilling is een ernstig probleem dat een negatieve impact heeft op het milieu. Door voedselverspilling tegen te gaan, kan de app Too Good To Go bijdragen aan een duurzamere samenleving.

 

Door voedsel te kopen dat anders zou worden weggegooid, kunnen consumenten ook hun eigen bijdrage leveren aan het verminderen van voedselverspilling.

 

Bovendien is het verminderen van voedselverspilling ook economisch voordelig voor bedrijven. Door voedsel te verkopen dat anders zou worden weggegooid, kunnen bedrijven geld besparen op hun afvalverwerkingskosten en tegelijkertijd extra inkomsten genereren.

 

Hoe kunt u de app Too Good To Go gebruiken?

Het gebruik van de app Too Good To Go is eenvoudig en toegankelijk. U kunt de app downloaden op uw smartphone en vervolgens zoeken naar deelnemende bedrijven bij u in de buurt. Wanneer u een bedrijf heeft gevonden dat voedsel aanbiedt dat u wilt kopen, kunt u deze kopen via de app en het ophalen bij het bedrijf op het aangegeven tijdstip.