Bijnada.nl - Alles Over Veganisme, Gezondheid en Geld Besparen

Foodello : voorkomt 1 miljoen kilo voedselverspilling

Het van oorsprong Finse platform in Nederland al geruime tijd  actief en al meer dan 1 MILJOEN kilo !!! (1.000.000 KILO) aan voedselverspilling heeft weten te voorkomen.

Foodello biedt producten aan die zich op de uiterste houdbaarheidsdatum bevinden of vanwege een productiefout niet meer in de schappen mogen liggen. Het platform heeft zich in de afgelopen tijd verder uitgebreid in Europa en is naast Finland ook in België actief onder de naam Fiksu Ruoka.

Foodello is Tegen voedselverspilling

Als een van de welvarendste landen ter wereld, is het soms moeilijk voor Nederlanders om te beseffen dat voedselverspilling een groot probleem is in ons land. Elk jaar wordt er meer dan 1 miljoen kilo aan voedsel weggegooid. Maar Foodello is de oplossing. Foodello is een bedrijf dat zich inzet om voedselverspilling tegen te gaan. In dit artikel bespreken we de missie van Foodello, hoe ze werken en hoe u kunt helpen.

De missie van Foodello

Foodello is opgericht met de missie om voedselverspilling in Nederland te verminderen. Ze doen dit door voedselverspilling bij supermarkten en producenten te verminderen en voedsel te leveren aan mensen die het nodig hebben. Ze zijn van mening dat er genoeg voedsel is in Nederland om iedereen te voeden, maar dat het op de verkeerde plaatsen terechtkomt.

Hoe werkt Foodello?

Foodello werkt samen met supermarkten en producenten om voedselverspilling te verminderen. Ze nemen overtollige voorraden over die anders weggegooid zouden worden. Dit voedsel wordt vervolgens aangeboden aan klanten via de Foodello-app. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Klanten kunnen het voedsel bestellen en het wordt bij hen thuis bezorgd. Het voedsel wordt verkocht tegen een sterk gereduceerde prijs. Klanten betalen slechts een fractie van de prijs die ze normaal zouden betalen.

Hoe kunt u meehelpen om voedselverspilling tegen te gaan? 

U kunt Foodello helpen door hun app te downloaden en hun voedsel te kopen. U helpt niet alleen om voedselverspilling tegen te gaan, maar u bespaart ook geld op uw boodschappen. U kunt ook helpen door het woord te verspreiden over Foodello en hun missie. De meer mensen die Foodello kennen, hoe meer voedsel ze kunnen redden van verspilling.

Foodello is een innovatieve oplossing voor een groot probleem. Door samen te werken met supermarkten en producenten, kunnen ze voedselverspilling verminderen en tegelijkertijd mensen helpen die het nodig hebben. Het is een win-win situatie. Door de app te downloaden en hun voedsel te kopen, kunt u helpen om voedselverspilling te verminderen en geld te besparen op uw boodschappen. Laten we samenwerken om voedselverspilling in Nederland te verminderen.

Foodello Logo

De voordelen van Foodello

Foodello heeft vele voordelen voor alle betrokken partijen. Allereerst helpt het voedselverspilling te verminderen, wat een groot probleem is in Nederland. Ten tweede kunnen klanten besparen op hun boodschappen. De producten worden tegen sterk gereduceerde prijzen verkocht, waardoor klanten geld kunnen besparen. Ten derde kan Foodello ook een positieve invloed hebben op het milieu, omdat het voedsel dat anders zou worden weggegooid, wordt gebruikt om mensen te voeden.

binnen een supermarkt

Hoe Foodello werkt met supermarkten en producenten

Foodello werkt samen met supermarkten en producenten om voedselverspilling te verminderen. Ze nemen de overtollige voorraad van supermarkten en producenten over en bieden dit voedsel vervolgens aan klanten aan tegen sterk gereduceerde prijzen. Dit helpt supermarkten en producenten om voedselverspilling te verminderen en tegelijkertijd geld te verdienen aan overtollige voorraden.

Foodello is een innovatieve oplossing voor een groot probleem in Nederland: voedselverspilling. Door samen te werken met supermarkten en producenten kan Foodello voedselverspilling verminderen en tegelijkertijd mensen helpen die het nodig hebben. Door de app te downloaden en hun voedsel te kopen, kunt u helpen om voedselverspilling te verminderen en geld te besparen op uw boodschappen. Laten we samenwerken om voedselverspilling in Nederland te verminderen. 

Foodello, magazijn