Bijnada.nl - Alles Over Veganisme, Gezondheid en Geld Besparen

Besparen op brandstof met google maps

Gepubliceerd op 26 maart 2023 om 09:48

benzinepomp

Als u op zoek bent naar manieren om uw uitgaven voor brandstof te verlagen, dan heeft Google Maps misschien een oplossing voor u.

Recentelijk heeft het populaire navigatieplatform van Google nieuwe functies geïntroduceerd die de rijtijd en afstand van uw reis optimaliseren om u zo brandstof te besparen.

De nieuwe instellingen 

De nieuwe navigatie-instellingen zijn ontworpen om uw rijtijd en afstand te verminderen door de meest efficiënte route te vinden. Dit betekent dat uw auto minder brandstof verbruikt en u dus geld bespaart.

 

Er zijn verschillende factoren die hierbij van invloed zijn, waaronder het type auto dat u rijdt, het brandstoftype dat u gebruikt, en de rijdomstandigheden.

Hoe werken de nieuwe navigatie-instellingen?

Wanneer u een reis plant met Google Maps, stelt de nieuwe functie u in staat om uw voertuigtype en brandstoftype op te geven. Op basis hiervan kan het platform uw rijstijl analyseren en u de meest efficiënte route bieden om brandstof te besparen.

 

Er zijn ook andere functies die kunnen bijdragen aan brandstofbesparing, zoals de mogelijkheid om de route te vermijden met veel verkeer of de mogelijkheid om te kiezen voor een snellere of langzamere route, afhankelijk van uw rijomstandigheden.

 

eco stand google maps

Hoeveel kunt u besparen?

Volgens een onderzoek dat is uitgevoerd door Google, kan het gebruik van de nieuwe navigatie-instellingen jaarlijks tot 15% op brandstofkosten besparen!

 

Dit kan oplopen tot honderden euro's per jaar, afhankelijk van hoe vaak u rijdt en hoe ver u reist.

Om het potentieel van deze besparingen te maximaliseren, is het belangrijk om uw voertuigtype en brandstoftype nauwkeurig op te geven. Hierdoor kan Google Maps de meest nauwkeurige route voor uw voertuig bepalen en kunt u de meeste brandstof besparen.

 

Als u wilt besparen op uw brandstofkosten, is het de moeite waard om de nieuwe navigatie-instellingen van Google Maps uit te proberen. Door uw voertuigtype en brandstoftype op te geven, kunt u de meest efficiënte route vinden en jaarlijks tot 15% op brandstofkosten besparen.

Probeer het vandaag nog en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw volgende reis!

benzine tanken auto

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.