Lidl Actie : alle vega en vegan verpakkingen 1 euro

Gepubliceerd op 4 maart 2023 om 10:26

vegan hamburger met patato wedges

Goed nieuws voor alle vegans en vegetariërs! van 6 maart tot 12 maart alle vega en vegan verpakkingen voor maar 1 euro verkrijgbaar zijn. En geloof me, deze aanbieding is niet te missen!


Ik kan je vertellen dat deze aanbieding werkelijk fantastisch is. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe smaken uit te proberen en gezonder te eten. Bovendien zijn deze producten niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid.

Kwaliteitsproducten van Lidl

Wat mij vooral opviel is de kwaliteit van deze vega en vegan producten. Lidl biedt een breed assortiment aan smakelijke vleesvervangers en verrukkelijke groenteburgers, maar ook hun vegan kaas en yoghurt zijn echte aanraders. Ik heb gemerkt dat deze producten net zo lekker zijn als de traditionele vleesproducten, maar dan gezonder en milieuvriendelijker.

 

Lidl biedt zijn vega en vegan producten tegen zeer concurrerende prijzen aan en deze aanbieding van 1 euro voor alle vega en vegan verpakkingen is top.

 

 

De Vegan Burger is  onze favoriete vegan burgers 

Wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts tijdelijk en geldt zolang de voorraad strekt. Ga dus snel naar je dichtstbijzijnde Lidl-winkel en ontdek zelf hoe lekker en betaalbaar vega en vegan eten kan zijn.

 

 

 

Kies bewust

Kies deze week voor een vlees- en zuivelvrij dieet en bespaar wel 193 liter water en 80 kilometer autorijden*. Dat is 18% minder water en 41% minder CO2-uitstoot dan wanneer je wel vlees en zuivel eet. Door vlees en zuivel te vervangen door plantaardige alternatieven zoals veganistische burgers, peulvruchten en noten, help je niet alleen het milieu, maar ook je eigen gezondheid. 

lidl vega en vegan aanbiedingen

Week zonder vlees 06-03-2023 - 12-03-2023

Lidl supermarkt doet mee aan de Week zonder Vlees van 6-12 maart. Een week waarin we onze vleesconsumptie verminderen en kiezen voor meer plantaardige maaltijden. Lidl heeft een uitgebreid assortiment aan heerlijke en betaalbare vleesvervangers en groenteproducten. Door mee te doen aan de Week zonder Vlees bij Lidl draag je bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, het besparen van water en het verminderen van de impact op het milieu. En het beste van alles is dat je hiermee ook nog eens een positief effect hebt op je eigen gezondheid. Dus waar wacht je nog op? Doe mee aan de Week zonder Vlees bij Lidl en ontdek hoe lekker en gezond vleesvrij eten kan zijn!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Michelle
7 maanden geleden

Op de folder staat dat het om burgers, schijven en schnitzels gaat, waar zie jij dat het over alle verpakkingen gaat, dus ook tofu, balletjes enz?