Foodello 

Bespaar en draag bij

Foodello's toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan alleen het verminderen van voedselverspilling. Door lokale samenwerkingen aan te gaan, draagt Foodello ook bij aan de ontwikkeling van lokale gemeenschappen en economieën.

De Formule van Foodello

Door samen te werken met lokale supermarkten en leveranciers, stimuleert Foodello de lokale economie. Dit zorgt voor werkgelegenheid en ondersteunt lokale ondernemers. Bovendien vermindert het de noodzaak voor langeafstandstransport, wat bijdraagt aan een verminderde CO2-uitstoot en een positieve impact heeft op het milieu.

 

Lokaal en betaalbaar

De lokale samenwerkingen van Foodello creëren ook een sterkere band tussen consumenten en lokale producenten. Door lokaal geproduceerde producten aan te bieden, kunnen consumenten bijdragen aan de ondersteuning van de lokale economie en het milieu. Daarnaast biedt het consumenten ook de mogelijkheid om te genieten van verse, hoogwaardige producten uit hun eigen regio.

 

Bij Foodello geloven we dat het stimuleren van lokale economieën en duurzaamheid hand in hand gaan. Door samen te werken met lokale gemeenschappen, kunnen we niet alleen bijdragen aan een betere wereld, maar ook de economische ontwikkeling van deze gemeenschappen ondersteunen.

Waarom zou je het  niet doen?

Waarom zou je niet vandaag nog lid worden van Foodello en bijdragen aan een duurzame toekomst voor zowel onze planeet als lokale gemeenschappen? Ontdek hoe gemakkelijk het is om voedselverspilling tegen te gaan en te besparen op je dagelijkse boodschappen door je aan te melden op onze app, beschikbaar op zowel de App Store.