Apps die wij van "bijnada.nl" aanbevelen voor Veganisme, Geld Besparen en Gezondheid

app store, viaplay app

In deze tijd van smartphones en tablets zijn er duizenden apps beschikbaar die ons kunnen helpen in ons dagelijks leven. Van het bijhouden van onze dagelijkse activiteiten tot het volgen van ons dieet, er is een app voor bijna alles. Daarom hebben we bij bijnada.nl enkele van de beste apps verzameld die gericht zijn op drie belangrijke gebieden: Veganisme, Geld Besparen en Gezondheid. In dit artikel zullen we deze apps in detail bespreken en uitleggen waarom wij ze aanbevelen.

1# HappyCow

App Type : Restaurant vinder/beoordeler

HappyCow is een app en website die veganistische en vegetarische eetgelegenheden over de hele wereld bij elkaar brengt en mensen helpt om gezond en ethisch verantwoord voedsel te vinden. Het is opgericht in 1999 en heeft sindsdien miljoenen mensen geholpen om veganistische en vegetarische restaurants, cafés en andere eetgelegenheden te ontdekken. HappyCow heeft een uitgebreide database met meer dan 100.000 restaurants in 180 landen en biedt ook recensies en foto's van gebruikers om te helpen bij het maken van de beste keuze. De app is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten en is een onmisbare tool voor iedereen die op zoek is naar gezonde en duurzame voeding.

Ontdek de Happy Cow-app en vind gemakkelijk de beste veganistische en vegetarische eetgelegenheden bij jou in de buurt. Kies voor gezond en ethisch verantwoord eten met deze handige tool.

2# Foodello

App Type : geld besparen  voedselverspilling tegen gaan

 

Wat is Foodello?

Foodello is een app die is ontworpen om voedselverspilling tegen te gaan. Het is opgericht in Nederland en heeft als doel om voedselverspilling in de hele wereld te verminderen. De app werkt door voedsel aan te bieden dat anders zou worden weggegooid, met kortingen tot 90%. Dit is een win-win situatie omdat consumenten goedkoper voedsel kunnen kopen en de voedselverspilling wordt verminderd.

 

Hoe werkt Foodello?

Foodello werkt samen met supermarkten en andere voedselproducenten om voedsel dat anders zou worden weggegooid aan te bieden aan consumenten. Dit voedsel is vaak nog steeds goed eetbaar, maar heeft mogelijk een kortere houdbaarheidsdatum. Door deze producten goedkoper aan te bieden, worden consumenten aangemoedigd om ze te kopen voordat ze verlopen

3# To Good To Go

App Type : Geld besparen, Voedselverspilling tegen gaan

Wat is Too Good To Go? Too Good To Go is een app die bedrijven, restaurants en supermarkten in staat stelt om hun overtollige voedsel aan te bieden tegen een gereduceerde prijs. Dit betekent dat je heerlijk eten kunt krijgen voor een fractie van de normale prijs, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het verminderen van voedselverspilling.

 

 

Hoe werkt het?

 Met de Too Good To Go app kun je zien welke bedrijven bij jou in de buurt overtollig voedsel hebben.

 

.Vervolgens kun je een 'Magic Box' bestellen en deze ophalen op het aangegeven tijdstip. De inhoud van de box kan variëren, maar bestaat meestal uit heerlijke gerechten die anders zouden worden weggegooid. Denk aan broodjes, soepen, maaltijden en zelfs desserts.

Waarom zou je meedoen?

Er zijn verschillende redenen om mee te doen met Too Good To Go. Allereerst draag je bij aan het verminderen van voedselverspilling en dat is natuurlijk een goede zaak. Daarnaast kun je genieten van heerlijk eten voor een gereduceerde prijs. Ook is het een leuke manier om nieuwe gerechten en restaurants te ontdekken die je anders misschien niet zou proberen.