Bijnada.nl - Alles Over Veganisme, Gezondheid en Geld Besparen

De Vegetarische Slager opent nieuwe broodjeszaak op Rotterdam Centraal

Gepubliceerd op 3 april 2023 om 16:44

vega burger

De Vegetarische Slager opent nieuwe pop up broodjeszaak op Rotterdam Centraal en is geopend voor 6 weken geopend (tot 6 mei 2023) 

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat De Vegetarische Slager zijn nieuwe broodjeszaak heeft geopend op Rotterdam Centraal. De Vegetarische Slager is een toonaangevend bedrijf in de productie van hoogwaardige en duurzame vleesvervangers en heeft nu zijn eerste fysieke winkel geopend.

Wat biedt de nieuwe broodjeszaak?

De nieuwe broodjeszaak biedt een uitgebreid menu van vegetarische broodjes en snacks. De broodjes zijn gemaakt met de bekende producten van De Vegetarische Slager en worden geserveerd met verse groenten en sauzen. Naast broodjes biedt de zaak ook warme en koude dranken en enkele zoete lekkernijen.

Helaas niet vegan 

Het is spijtig om te moeten mededelen dat de producten van De Vegetarische Slager momenteel alleen vegetarisch zijn en niet volledig veganistisch, ondanks eerdere beloftes om deze stap te zetten dit jaar om het volledige assortiment te veganiseren.

Dit nieuws kan voor sommige klanten teleurstellend zijn. Echter is het positief om te zien dat De Vegetarische Slager nog steeds werkt aan het verduurzamen van hun producten en stappen zet in de goede richting. We zijn hoopvol dat er in de toekomst verdere ontwikkelingen zullen zijn om  een volledig veganistisch  menu aan te bieden bij dit soort pop up stores.

We zijn optimistisch

We zijn licht optimistisch over het initiatief van De Vegetarische Slager om een broodjeszaak te openen op Rotterdam Centraal. Het is geweldig om te zien dat het bedrijf blijft groeien en bloeien in hun missie om hoogwaardige, duurzame vleesvervangers te produceren. Hoewel er nog ruimte is voor verbetering, zijn we ervan overtuigd dat De Vegetarische Slager goed op weg is om een belangrijke speler te worden in de markt van duurzame voeding. We kijken uit naar verdere ontwikkelingen en kunnen niet wachten om hun nieuwe vegan producten uit te proberen in de toekomst.

Laten we hopen dat hun missie om duurzame en smakelijke vleesvervangers te produceren steeds meer mensen zal inspireren. En wie weet, misschien kunnen we binnenkort zelfs genieten van een compleet veganistisch aanbod bij hun nieuwe broodjeszaak op Rotterdam Centraal. We blijven in ieder geval vol verwachting uitkijken naar wat de toekomst ons zal brengen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.